Pro DJ School

DJ en Producer school
Amsterdam
Amersfoort

Pioneer Pro DJ School

Over de Pioneer Pro DJ School

Kom je bij onze dj school op dj les of producer les dan leer je echt alles over het dj en producer vak. Daarom leer je niet alleen het draaien en mixen van muziek maar ook het produceren van je eigen tracks en het werken aan je carrière als artiest. Onze dj opleiding is zeer uitgebreid en is geschikt voor club dj’s, allround dj’s, festival dj’s of voor de thuis dj die er echt alles uit wil halen. De producer opleiding is geschikt voor iedereen die wil leren om tracks te maken en is toegankelijk voor alle stijlen. Zoek je naar een specifieke producer training? Voor alle onderwerpen heeft onze school de juiste training of opleiding met de beste leraren. Hierdoor zijn we al jaren de grootste en best bezochte school van Nederland.

Certificering dj school

Ons lesprogramma wordt ondersteund door o.a Pioneer DJ en Ableton live. Mede daarom weten onze studenten de school te vinden en staan we garant voor kwaliteit. Onze opleidingen zijn getoetst en goedgekeurd door het CRKBO, en worden door de overheid als beroepsopleidingen erkend.

Samenwerking

Voor alle producer opleidingen en trainingen werken wij samen met Pyntago Electronic Music Academy. Je werkt tijdens je opleiding altijd met de nieuwste apparatuur en onze leraren bezitten de meest actuele kennis omdat ze zelf als dj op festivals en clubs over de hele wereld draaien en als producer tracks uitbrengen op de grotere labels. Als enige school geeft de Pro DJ School leerlingen de kans om ervaring op te doen op events, festivals of in de club. Maak kennis met ons, kom langs op één van onze vestigingen in Amsterdam of Amersfoort tijdens een open dag of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, dan kijken we samen naar de beste mogelijkheden voor jou!

Meer informatie?
DJ en producer school

DJ OPLEIDINGEN

Bij onze school zijn de dj opleidingen geschikt voor beginners en gevorderden die op zoek zijn naar serieuze dj lessen waar praktijkgericht lesgeven belangrijk is.
Nee, je bent niet te oud en nee je zit niet alleen met jonge mensen/kinderen in de groep. De jongste leerlingen zitten in een aparte groep bij de dj les voor kinderen.
Iedereen werkt tijdens de opleiding op een eigen dj set en heeft dus alle ruimte om praktisch aan de slag te gaan. Ook kun je op afgesproken tijden gebruik maken van onze dj ruimte en apparatuur van onze dj school zodat je altijd kan blijven oefenen om een zo goed mogelijk resultaat te halen.

DJ BASIC SKILLS

DJ en producer school

Een DJ cursus volgen is de snelste en beste manier om de basis goed onder de knie te krijgen en is dus een goede en slimme keus. De dj cursus basic skills is de eerste onmisbare eerste stap in jouw carrière als DJ en tijdens de dj les ontdek je alle tips & tricks van het vak onder begeleiding van professionele DJ’s waardoor je altijd de beste lessen krijgt.

DJ ADVANCED SKILLS

DJ en producer school

Met de dj lessen van de Dj Advanced Skills kom je steeds dichter bij je doel. We duiken dieper in technieken zodat jij kan blijven groeien. In vergaande praktijk dj lessen komt iedere denkbare muziekstijl aan bod, en de onmisbare trucs van iedere mixer of controller passeren de revue. Beheers iedere knop, ontdek perfectie in jouw techniek.

DJ PRO SKILLS

DJ en producer school

Ieder detail zegt iets over jou. Je draaitechnieken zijn goed, nu is het tijd ze te verfijnen. Je leert tijdens de dj opleiding jezelf te onderscheiden met behulp van Ableton Live, je eigen mashup en edit maken. Hiermee zet jij jouw stempel op je live performance.

DJ TOTAL SKILLS

De ultieme dj training voor alle serieuze DJ’s, hier leer je alles om straks compleet aan de slag te kunnen.
Tijdens deze dj training leer je echt alles wat er bij het vak DJ komt kijken waaronder de basis van het DJ’en, alle gevorderde technieken op het gebied van draaien en performen als artiest en er zitten ook theoretische lessen bij. Je krijgt dj training in muziek stijlen/keuze, commercie, muziek uitbrengen, netwerken, opbouwen van je DJ set en het werken met Rekordbox.

PRIVÉ LES DJ

Heb je geen zin of tijd om in een groep mee te draaien maar wil je graag een persoonlijk programma, helemaal gericht op jouw wensen? Wij stellen samen met jou de lesstof samen om zo effectief mogelijk te werk te gaan zodat je zeker weet les te krijgen in de onderwerpen of technieken van je keuze. Op deze manier houden we de kosten in bedwang en het rendement hoog.

DJ LES VOOR KINDEREN

Lijkt het jou ook zo gaaf om als dj op het podium te staan? Kom het bij ons ontdekken tijdens de speciale DJ-lessen voor kinderen. Net als bij gitaarles of pianoles of een andere muziekles leren wij je alles over ritmes, tempo, akkoorden en muziekstijlen. Maar daar stopt een DJ niet!

 PRODUCER OPLEIDINGEN

Onze producer opleidingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en voor mensen die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen. Onze gecertificeerde docent zorgen ervoor dat de lessen herkenbaar en gestructureerd zijn opgebouwd zodat je weet waar je aan toe bent. De klassen zijn klein waardoor er echt ruimte is voor praktische oefeningen en persoonlijke aandacht. Geen grote college zalen waar een leraar voor 100 mensen zijn uitleg doet, nee het gaat echt om het maken van muziek, daar zijn onze lessen specifiek voor geschreven. Je krijgt ook huiswerk mee, en wij verwachten ook dat je het huiswerk doet.

Ja we zijn soms best streng (maar rechtvaardig!)

OPLEIDING PRODUCER

Als je elektronische muziek wilt produceren en behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan kies je voor de Electronic Music Producer opleiding van de Pro DJ School. Je krijgt les op de manier waar de Pro DJ School bekend om staat: kleine groepen en dus veel persoonlijke aandacht. Jouw muziek staat centraal tijdens de producer opleiding, ongeacht je muziekstijl. Met dit samenhangende lesprogramma werk je intensief en praktijkgericht aan het produceren van je eigen tracks.

OPLEIDING ADVANCED PRODUCER

Tijdens deze opleiding richten we ons op het produceren van releasewaardige tracks. Je gaat niet alleen dieper in op compositie, arrangement, muziektheorie, synthese en mixing/mastering, maar krijgt ook intensieve privé begeleiding van een leraar die jouw genre begrijpt. Met deze kennis en vaardigheden werk je toe naar een demo die aangeboden kan worden bij labels.

OPLEIDING DJ/PRODUCER

Produceren en dj-en zijn niet meer los van elkaar te zien. Daarom biedt de Pioneer Pro DJ School, in samenwerking met Pyntago electronic music academy de ultieme opleiding music producer en dj aan. In de opleiding music producer en dj krijg je diverse trainingen van beide scholen gericht op het produceren van je eigen tracks en het ontwikkelen en perfectioneren van je dj Skills.

DJ SCHOOL PARTNERS

Neem gerust contact met ons op!