Pro DJ School

DJ Advanced Skills

Met meer kennis kom je verder dan de rest

Met de dj lessen van de Dj Advanced Skills kom je steeds dichter bij je doel. We duiken dieper in technieken zodat jij kan blijven groeien. In vergaande praktijk dj lessen komt iedere denkbare muziekstijl aan bod, en de onmisbare trucs van iedere mixer of controller passeren de revue. Beheers iedere knop, ontdek perfectie in jouw techniek. Als afsluitend examen laat je in een dertig minuten durende live mix/performance zien hoe jij jezelf hebt ontwikkelt. Dit examen zal worden afgenomen door een ervaren en bekende dj en zal met je worden doorgenomen zodat je met de leerpunten verder aan de slag kunt. Hier maak je onderscheid, hier komen jouw originaliteit en performance uit de verf.

DJ School

HOOFDONDERWERPEN DJ LESSEN

De basis van de verschillende DJ apparatuur is op zich niet zo lastig, maar wat doen al die andere knopjes dan? Tijdens de dj lessen gaan we je alle mogelijkheden laten zien van de verschillende spelers, mixers en effect apparatuur. Alles komt aan bod zodat jij zonder problemen het podium op kunt.

Hot cues zijn super interessant en kunnen je DJ set een stuk spannender en makkelijker maken. Je kunt ze gebruiken om een a capella onder te zetten of je gebruikt ze als sampler. Er kan nog veel meer en wij gaan je uitleggen hoe je deze functie zo goed als mogelijk kunt inzetten.

Mixen is meer dan alleen twee schuiven open zetten zodat je twee tracks tegelijk hoort. Mixen kan op vele verschillende manieren. Drop mixen, beat mixen en spelen met je EQ, het kan allemaal en ook nog eens gelijkertijd. We gaan de verschillende manieren aan je voordoen en uitleggen, daarna kun je er zelf mee aan de slag.

Naast de basis effecten die je al snapt, zijn er nog een flink aantal andere effecten die je kunt gebruiken. Maar wat doen deze effecten eigenlijk en waar kun je ze voor gebruiken en kan het ook in combinatie met andere mogelijkheden zoals een loop? Je kunt helemaal los gaan met alle mogelijkheden die je hebt. Wij leren je wat het doet maar ook kijken we naar wat je niet zou moeten doen. Wij geven je advies en jij bepaald wat te doen!

De basis van Rekordbox is voor de meeste mensen wel duidelijk. Maar wat kun je er nog allemaal meer mee. Met de komst van Rekordbox DJ kun je deze ook als DJ software gebruiken i.p.v. Serato, Traktor of Virtual DJ. Maar er zijn nog een hoop slimme dingen te leren waardoor jij het een stuk makkelijker krijgt.

Zodra je met meerdere spelers gaat draaien krijg je er ineens een hele boel knopjes en mogelijkheden bij! HELP! Geen paniek we gaan je helemaal begeleiden hoe dit aan te pakken. Omdat je ineens meer mogelijkheden tot je beschikking hebt wil niet zeggen dat je alles ook in één keer hoeft te gebruiken, rustig aan opbouwen, daar zijn deze dj lessen voor.
Gewoon alle hits draaien en dan komt het best goed! We weten zeker dat je dan na 15 minuten klaar bent en de meeste mensen ook met jou. Het is van groot belang om je set goed op te bouwen, welke tracks ga je gebruiken en op welk moment. Neem je al je muziek mee naar je optreden of denk je eerst na waar je moet optreden en maak je dan keuzes. We gaan je helpen tijdens de dj lessen met je set en de opbouw daarvan.

Puur om te kijken hoe ver je bent maar wellicht ook wel als promotie middel, een demo heb je altijd nodig. Je kunt deze gebruiken om te laten horen aan organisaties of clubs zodat ze kunnen horen wie je bent en waar je voor staat, ze boeken je tenslotte niet omdat je er zo leuk uit ziet. We leggen je uit hoe je het beste een demo kunt opnemen en bewerken.

Dan heb je alle lessen gehad en dan denk je dat je er wel bent….Laat dit dan maar eens aan ons zien! Je voorbereiding is klaar, je tracks zorgvuldig gekozen en in Rekordbox je set klaar gemaakt. Je gaat live draaien voor een bekende DJ die jou gaat beoordelen op je techniek, set opbouw, muziekkeuze en nog veel meer. Dit is de kroon op je werk van de afgelopen tijd!

Wij zien jou niets liever doen dan groeien. Daarom geven wij jou de kans om te draaien op één van de vele evenementen waar de Pro DJ School bij betrokken is. Wees daarom gedreven en gemotiveerd om alsmaar beter te worden.Om je hierbij te helpen mag je tijdens dat je dj lessen bij ons volgt, in overleg, vrij gebruik maken van de dj apparatuur en ruimte in Amersfoort en Amsterdam. Ruim 40 uur per week kun je hier terecht op diverse professionele Pioneer dj mixers en controllers.

De DJ Skills heb je, ben je klaar voor meer?: DJ Pro Skills

INFORMATIE

 • Prijs: € 425,-

 • Aantal lesdagen: 4

 • Lestijden: 19:00 t/m 22:00 uur

 • Maximaal aantal studenten: 8

 • Lesdagen Amersfoort: Woensdag

 • Lesdagen Amsterdam: Woensdag

*Op alle opleidingen en trainingen zijn onze algemenevoorwaarden van toepassing.

STARTDATA

 • Woensdag 08 juni 2022
 • Woensdag 07 september 2022
 • Woensdag 02 november 2022
(alle lessen zijn op woensdag avond. Er komen na de startdatum nog 3 lessen op de woensdag avond binnen dezelfde maand waarin je de lessen gaat volgen.)
INSCHRIJVEN LOCATIE AMSTERDAM
 • Woensdag 11 mei 2022
 • Woensdag 06 juli 2022
 • Woensdag 05 oktober 2022
 • Woensdag 07 december 2022
(alle lessen zijn op woensdag avond. Er komen na de startdatum nog 3 lessen op de woensdag avond binnen dezelfde maand waarin je de lessen gaat volgen.)
INSCHRIJVEN LOCATIE AMERSFOORT