La Fuente Talks Exclusief

Hij komt exclusief voor jou!

Samen met La Fuente hebben we een mooie combi-deal gemaakt speciaal voor iedereen van de Pro DJ School!

De La Fuente Talk en Aftertalk exclusief!

Wist jij dat: La Fuente , de dj met meer dan 300 headlining shows per jaar met de NR1 hit van afgelopen zomer “I want you” ooit met een drive in show is begonnen?

Het is iedereen wel bekend dat Job Smeltzer, a.k.a. La Fuente, een succesvolle artiest, ondernemer en trainer is. Hij heeft een opleiding in Commerce afgerond en heeft een bedrijf opgezet dat gericht is op effectiviteit en procesbeheersing. Daarnaast heeft hij ook als hockeytrainer gewerkt en heeft hij een app ontwikkeld genaamd Limbi. Hij heeft ook een passie voor auto’s en organiseert grote car-events. Als artiest reist hij veel en heeft hij veel fans over de hele wereld. Hij wordt beschreven als een pragmatisch optimistische inspirator die dromen najaagt met daden en een feel-good-merk is.

Wat kun je verwachten

Op donderdag 5 januari ga je naar “La Fuente Talks” in het muziekgebouw te Eindhoven. Job en La Fuente vertellen over zijn ervaringen als succesvolle artiest en ondernemer en hoe hij dit allemaal voor elkaar heeft weten te boxen met marketing, social media, branding, strategieën, hype creating, ondernemerschap door heel hard werken, vallen en opstaan. DJ La Fuente groeide uit tot het La Fuente-merk en vanuit daar bouwde hij aan meerdere ondernemingen welke allemaal de La Fuente-zintuigen gemeenschappelijk hebben: a vibrant brand with a lot of business.

Op zondag 15 januari komt Job speciaal voor jou exclusief naar de Pro DJ School om alle vragen die je hebt overgehouden te beantwoorden en dit mag echt overal over gaan, draaien, ondernemen of andere dingen die je altijd al hebt willen weten.

The truth is out there.. Job & La Fuente praten erover tijdens hun talks.

Je kunt je hiervoor alleen bij ons inschrijven!

LET OP!

Deze exclusieve combi-deal is nergens anders te verkrijgen en is beperkt beschikbaar!

Exclusieve combi deal!

€ 49,50 / p.p.

La Fuente “Aftertalk” exclusief!

  • Ticket voor “La Fuente Talks”

  • Exlusieve ticket voor La Fuente “Aftertalks”